Præsentation af huset

Køkkenet

Børnehuset 8TALLET er en del af A klynge I, hvor vi har et fast køkkensamarbejde.  Vi hjælper og inspirerer hinanden med alt fra opskrifter til madplaner. Vores ambition er, at skabe tryghed for børn, forældre og personale ved at køkkenpersonalet tager fælles ejerskab for maden til alle klyngens børn.

Vores kostpolitik er gældende for hele A Klynge I hvilket betyder, at vi ikke bruger sukker i vores mad. Samtidig har vi alle det Økologiske Guldmærke, der betyder at vi har en økologiprocent så tæt på 100% som muligt.

Al mad bliver ligeledes lavet fra bunden af friske økologiske råvare og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten.

 

Samarbejdet har også de konsekvenser, at personalet i vores køkkener, føler sig mere trygge og stabile og som en samlet enhed. Samtidig kan de lære og udvikle deres faglighed i et fællesskab.

 

I A Klynge I har vi en køkkenleder som er eneansvarlig overfor budget, ferieplanlægning, vikar, kvalitetsikring og samarbejdet. Det betyder i praksis,. at vi kan sikre fast høj kvalitet i alle køkkener.

 

Siden 2001 har smiley-ordningen skulle gøre det nemt for forbrugerne at finde de butikker/institutioner, der har bedst styr på fødevarereglerne. Børnehuset 8TALLETS køkken har i lighed med resten af A klynge I's køkkener elite smiley.