Corona info

Info om A klynge I's håndtering af Corona smitterisiko

Her på siden vil I løbende kunne følge med i informationer vedrørende Børnehuset 8TALLETs gradvise og kontrollerede genåbning efter regeringens nedlukning af samfundet. Informationerne vil ligeledes blive udsendt via KBHforældre.

 

NB!

Børnehuset 8TALLET åbner for alle børn (børn på orlov undtaget) fra mandag d. 18. maj. Vi skal dog fortsat leve op til sundhedsstyrelsens skærpede retningslinjer for dagtilbud, og hverdagen ser derfor fortsat anderledes ud end normalt. Opdateringer vedrørende dette vil løbende blive udsendt via KBHforældre og her på siden.

 

I bilagssamlingen nedenfor, finder i planen for den gradvise kontrollerede genåbning af Børnehuset 8TALLET. Planen skal læses som en sikring af, at vi lever op til sundhedsstyrelsens retningslinjer, mens de pædagogiske mål vi arbejder efter i hverdagen, tager udgangspunkt i vores pædagogiske læreplaner og faglige profil.

 

Københavns Kommune har oprettet en åben og anonym telefonrådgivning for alle børn, unge og familier, hvor der tilbydes råd og vejledning omkring familielivet under corona-epidemien.

Familierådgivningen har åben alle ugens dage mellem kl. 10-21, også i de kommende helligdage i påsken. Familierådgivningen træffes på telefonnummer 2917 2514, hvor psykologer, familierådgivere og socialrådgivere  sidder klar til at give familierne råd og vejledning.

 

Eksempler på emner, der rådgives om er:

·        Hvordan kan vi bedst organisere en hverdag med hjemmeskole og struktur? Hvordan kan vi give hinanden pauser i familien?

·        Hvordan klarer vi konflikter og svære samtaler i familien? Hvordan håndterer vi en situation, som lige nu er på vej i stor konflikt?

·        Hvordan taler vi med vores barn/børn om corona-virus og god adfærd under epidemien?

 

Læs mere her: https://www.kk.dk/social-coronainfo.