Nørrebro/Bispebjerg Klynge C
Velkommen til Klynge NB C

 

I klynge NB C er vi 6 enheder der primært ligger i eller omkring De Gamles By, med undtagelse af Hulahophuset der ligger på Prinsesse Charlotte Gade. Vi har fælles værdier, ledelse og økonomi og vi hjælper hinanden med at skabe gode rammer for børnenes trivsel og udvikling.

Børnene er fra 0-6 år.  Guldsmeden deler bus og udflytterstedet Ryttergården i Klampenborg med 7-springeren fra Klynge NB A.
Kastaniehuset har en bus med plads til 11 børn og et udflyttersted i Hørsholm de kan køre til. Kernehuset er en virksomhedsinstitution og har weekend åbent. 
Guldsmeden har PLUS pladser til børn med trivselsmæssige eller sproglige udfordringer. Hulahophuset har 8 basispladser til børn med fysisk eller psykisk handicap. I marts 2017 blev Møllehuset og Mosters Hus sammenlagt til en 0-6 års institution, Børnehuset Urtehaven.
I marts 2017 fik Guldsmeden ny legeplads i forbindelse med etablering af ny indgang til De Gamles By.

Klynge NB C ønsker at bevare mangfoldigheden i enhederne både hvad angår pædagogik, børn, forældre og personale. De enkelte enheder har på forskellig vis fokus på anerkendelse, medbestemmelse, fællesskaber, trivsel, inklusion, sprog og nærværd, og de arbejder med ReMida.


Her skrives en velkomst introduktion til institutionen.

 

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.