I 100 Meterskoven ser vi det som vores fornemste opgave at skabe trygge rammer, hvorigennem børnene har mulighed for at udvikle og udfolde sig!

Børn er spontant, fysisk aktive. De tumler, aser, maser, hopper, danser, løber, springer, kravler op, hopper ned, falder, rejser sig igen, snurrer rundt og løber videre. Hvis de får lov. Det får de i 100 Meterskoven! 

Vi arbejder med at udvikle børnenes motorik og stimulere de livsvigtige sanser. Jo flere sanselige erfaringer børnene gør sig, jo flere forbindelser skaber de i hjernen. Dette giver et solidt fundament for fremtidig udvikling og læring. 

I 100 Meterskoven tror vi på, at forældrepartnerskabet er fundamentet for, at børnene får et godt børneliv, i den tid de er hos os. Vi har et engageret forældreråd, og 100 Meterskoven er et sted, hvor mange familier kommer igen med både deres andet og tredje barn. 

I vuggestuen Honningkrukken lærer de små børn at mestre udelivet ved, at vi er ude næsten hver dag året rundt. 

De fleste af vores vuggestuebørn fortsætter i udflytterbørnehaven Peters Hus, hvor udelivet, skoven og naturen danner rammerne for al pædagogisk arbejde.