Kernehuset
Velkommen til Kernehuset

I Kernehuset vrimler det med børn der er i gang med at lære. Hos os sættes der fokus på en tryg hverdag med kendte og nærværende voksne. Vi synger, vi læser, vi leger, vi går ture, vi danser, hører musik, maler, snakker, griner, græder, og meget mere. 

Kernehuset har fire grupper som hverhar sin egen base med to pædagoger og en pædagogmedhjælper, men i hverdagen mødes vi også på tværs af grupperne. 
Vuggestuen har en dejlig og motorisk udviklende legeplads for de små. Alle børn er ude året rundt, og i al slags vejr. Vi bruger også lokalområdet, og går ture til Damhussøen, Engen og andre legepladser. 
Når vi er inde, har vi især fokus på sprog og motorik – to vigtige udviklingsområder for det lille barn. Men også barnets personlige udvikling og sociale kompetencer, er områder der hele tiden arbejdes med pædagogisk. 
Vi har mange gode traditioner i Kernehuset. Bl.a.: fastelavn, julefest, Skt. Hans og Bondegårdstur. 
I vores køkken laves der hver dag frokost og eftermiddagsmad til alle børn. Maden er overvejende økologisk, og tilpasset det lille barn.

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.