Klik på "Log på KbhForældre" i øverst venstre hjørne for at logge på.
Første gang du logger på skal du logge på med NemID
Du kan se en menu med dit eget navn og dit barns navn. Klik på dit eget navn og Personligt for at oprette et brugernavn og kodeord.
Start med at udfylde dit barns stamkort. Klik på dit barns navn, menupunktet personligt og menupunktet stamkort
Du kan hente appen KbhForældre i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på KbhForældre.
Velkommen til KbhForældre

I Børne– og Ungdomsforvaltningen har vi fokus på forældresamarbejde og kommunikationen med forældre. Vi har derfor anskaffet KbhBarn, som er et institutionssystem, der sætter barnet og familien i centrum. KbhForældre er forældrenes indgang.

KbhBarn er en den del af ”Digital daginstitution”, og udover KbhBarn får alle institutioner forbedret infrastruktur i form af internetadgang og inspiration til brug af digitale medier i forbindelse med leg og læring.

KbhBarn vil give mulighed for, at du kan følge med i dit barns hverdag, kommunikere med institutionen, se pædagogisk dokumentation af aktiviteter dit barn er med i, få tilgang til dit barns billedarkiv og meget mere.

KbhForædre - ny
Scan QR koden eller hent app’en KbhForældre i App Store eller Google Play

Alle dagligdags funktioner kan tilgås gennem app’en. Beskeder, billeder, dagbøger, aktiviteter m.m. er tilgængeligt. Selv registrering af fravær og ferie kan foretages direkte i app’en.

Denne adgang kræver kun NemID første gang. Når du installerer app’en skal du oprette et brugernavn samt adgangskode direkte på app'en