Klik på "Log på KbhForældre" i øverst venstre hjørne for at logge på.
Første gang du logger på skal du logge på med NemID
Du kan se en menu med dit eget navn og dit barns navn. Klik på dit eget navn og Personligt for at oprette et brugernavn og kodeord.
Start med at udfylde dit barns stamkort. Klik på dit barns navn, menupunktet personligt og menupunktet stamkort
Du kan hente appen KbhForældre i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på KbhForældre.
KbhForældre Lukker i maj 2021

Københavns Kommune har valgt at lukke KbhForældre.

Institutionerne vil fremover, ligesom skolerne, anvende Aula.

Lukningen sker i løbet af maj måned og forløber over to omgange. Hvor de Kommunale dagtilbud lukkede og overgik til Aula 1 maj 2021. Forældre på selvejende institutioner kan tilgå Aula fra 22. maj. KbhBarn lukker 26. maj.

Hvis du oplever at der ikke er indhold på din KbhBarn side når du logger på, skyldes det at dit barns institution ikke længere anvender KbhForældre og du skal derfor i stedet logge på Aula.

OBS. der er enkelte selvejende institutioner der har valgt ikke at overgår til Aula, i forbindelse med lukningen af KbhForældre. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit barns institution overgår til Aula skal du henvende dig direkte til institutionen

KbhForædre - ny
Scan QR koden eller hent app’en KbhForældre i App Store eller Google Play

Alle dagligdags funktioner kan tilgås gennem app’en. Beskeder, billeder, dagbøger, aktiviteter m.m. er tilgængeligt. Selv registrering af fravær og ferie kan foretages direkte i app’en.

Denne adgang kræver kun NemID første gang. Når du installerer app’en skal du oprette et brugernavn samt adgangskode direkte på app'en