Om Institutionen


Rosenborg frihavns børnehave afdeling 4 (Æbelø)

I Æbelø holder vi til i en ældre, stor lejlighed i Æbeløgade 25. Vi har egen legeplads med bålplads, udendørs instrumenter og god plads til at klatre og lege, samt en aflukket passage som giver lidt ekstra plads til at cykle og løbe.

Æbeløs historie rækker helt tilbage til 1940, men som en del af Rosenborg Frihavn er vi en nytilkommet afdeling. Vi er normeret til 25 børn i alderen 3-6 år. Vi er ikke stueopdelte men arbejder med opdeling af børnene i 3 grupper af 8-9 børn. Grupper hvor hvert barn er tilknyttet en primærpædagog og en børnegruppe. Grupperne er sammensat på tværs af aldre, og har et nyt barn søskende i én gruppe er det som regel også den gruppe, det nye barn bliver en del af. Det er også i denne gruppe at man spiser, og i denne gruppe at børnene har faste gå-venner/makkere til når vi er på tur.

Aktiviteter som fx rytmik eller kreative projekter er oftest aldersopdelte. Det er de for bedst at kunne tilpasse det pædagogiske læringsmiljø, så det imødekommer børnenes udviklingsbehov.

Vi har fast madordning og får serveret mad som bliver tilberedt af vores køkkenmedarbejder ofte med hjælp fra et par børn som er "dagenskøkken hjælpere"

Hvis I har spørgsmål, som I ikke finder svar på her på siden, så er I altid meget velkomne til at kontakte os enten på telefon eller mail.

Kontakt

Direkte til Æbelø:

Tlf: 39 29 67 08

Mail: abelo25@rosenborgfrihavn.dk

Ledelse:

Doris Larsen (leder) eller Pernille Keller (souschef)

Tlf: 35 42 20 32

Mail: Rosenborg28@webspeed.dk