KbhBarn og Kbhforældre

KbhForældre

 

Enghave Remise er en del af “Digital daginstitution”, hvilket betyder, at du på KbhForældre.dk kan følge med i dit barns hverdag, kommunikere med institutionen, læse dagbøger fra stuen, se dit barns billedarkiv, melde ferie og sygdom og meget mere.

 

Første gang skal du logge på KbhForældre med NemID, hvor du skal udfylde stamoplysninger. Derudover findes der en app, som ligeledes giver dig adgang til KbhForældre. Du kan finde den i App Store eller Google Play.

 

Det er vigtigt at begge forældre får tilmeldt sig KbhForældre, da I ellers kan gå glip af vigtige informationer. Ved ulykker bruger vi stamoplysningerne, som vi kan videreformidle til fx allergier eller vaccineinformationer.

 

Aflevering og afhentning

 

Når I afleverer og henter jeres barn i institutionen, skal I huske at tjekke jeres barn ind og ud på vores iPad. Her kan I også skrive hvornår I forventer at hente og hvis det er en anden end mor og far der kommer og henter. Vi udleverer ikke et barn til et familiemedlem eller en ven, med mindre vi har fået besked om dette. I kan på barnets stamkort notere bestemte personer, som gerne må hente uden forudgående aftale. Giv stuens medarbejdere besked, hvis du tilføjer faste afhenter på dit stamkort.

 

Af hensyn til dagens planlægning og aktiviteter vil vi meget gerne have, at I afleverer senest kl. 9.00. Hvis I kommer senere, så giv besked via KbhForældre eller send en SMS til stuen.

 

Når du har hentet dit barn, eller er her til fælles arrangementer, er barnet dit ansvar. Vi har fokus på de børn der endnu ikke er blevet hentet eller ikke har forældre til stede.

 

Vi lukker kl. 17.00 mandag til torsdag og fredag lukker vi kl. 16.30. Hvis et barn ikke er afhentet kl. 17.00 kontakter vi forældrene, andre kontaktpersoner og i sidste ende den sociale døgnvagt.