Utterslev Børnegård
Velkommen til Utterslev Børnegård

Tidligere hed vi Utterslev Kirkes Børnegård (UKB), men nu hedder vi UTTERSLEV BØRNEGÅRD :-)
Vi er en dejlig børnehave beliggende i Københavns nordvest kvarter. Utterslev Børnegård er fordelt i 3 afdelinger: Bispebjerg Vuggestue, Ellinge Strand Udflytterbørnehave og Børnegården. Denne hjemmeside beskriver Børnegården.

Børnegården er en integreret børnehave. Vi huser 72 skønne børn i alderen 10 mdr.-6 år. Vi har 12 børn i vuggestuen Larverne, 52 børnehave børn fordelt på 3 stuer og 8 børn på Super stuen (basisgruppe til børn med en autisme diagnose eller psykosocial udfordring).

Vi ligger nær Børnekulturhuset Sokkelundlille, Utterslev Gadekær og Utterslev Mose. Og hver tirsdag i lige uger, bytter børnehavebørnene afdeling med vores udflytterbørnehave Ellinge Strand.

Pr. 1. september 2017 serverer Ellinge Strand og Børnegården frokost til børnene.

Ønsker du dit barn skrevet op til Utterslev Børnegård, skal du først og fremmest kontakte Pladsanvisningen. Noter venligst hvilken afdeling du ønsker. Vi skal gøre vores bedste for at opfylde dit ønske, men forbeholder os ret til at ændre, da fordelingen afhænger af antal af tomme pladser i den pågældende afdeling.

Læs mere om os ved at klikke på de øverste faner :-)

Bispebjerg Vuggestue - klik her

Ellinge Strand Udflytterbørnehave - klik her

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.